0

Iskanje

Originalni rezervni deli

Originalni Toyotini deli so razviti po enakih standardih kot vsi naši Toyota viličarji, zato ste lahko prepričani, da vsi deli nudijo enako kakovost, zanesljivost in varnost: popolnoma se prilegajo našim Toyota viličarjem.

Kakovost je zagotovljena

Originalni Toyotini deli so razviti v skladu z enakimi standardi kot vsi naši Toyotini tovornjaki, zato ste lahko prepričani, da vsi deli nudijo enako kakovost, zanesljivost in varnost: popolnoma se prilegajo našim viličarjem. Raziščite Toyotine dele Nakupujte v uradni spletni trgovini za vse nadomestne dele in dodatke, ki jih potrebujejo vaši viličarji

Povečajte svoj čas delovanja

Originalni deli so izdelani tako, da so trpežni in brez tveganja, kar zmanjšuje možnost okvare med vašim delovanjem. Zasnovani so tako, da opravljajo enake naloge, za katere so izdelani tovornjaki, trajajo dlje in se ne obrabljajo hitro, za maksimalni čas delovanja vašega voznega parka.

Vedno na voljo, blizu vas

Deli za vse naše tovornjake so na voljo po vsem omrežju, kar zagotavlja hiter odzivni čas. Naši tehniki bodo vedno uporabljali originalne dele in so usposobljeni za njihovo strokovno servisiranje.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.