0

Iskanje

Šolanje operaterjev

Ker delo z opremo za ravnanje z materialom - viličarji - ustvarja okolje z visokim tveganjem, je pomembno osveščati voznike. Odkrijte, kako lahko usposabljanje operaterjev izboljša varnost in produktivnost v vašem podjetju.

Zakaj nas izbrati za svojega partnerja za usposabljanje?

Produktivno skladišče se začne z varnim delovnim mestom. Ker delo z opremo za ravnanje z materialom ustvarja okolje z visokim tveganjem, je pomembno osveščati voznike. Znanje, kako učinkovito in varno voziti viličar, že zmanjša tveganje za nesreče. To ne prispeva le k varnosti in dobremu počutju vaših zaposlenih, ampak tudi k zmanjšanju stroškov škode in stroškov dela.

Povečajte produktivnost svojega delovanja

Ustrezno usposobljena ekipa z odličnimi vozniškimi veščinami bo povečala potek dela v vašem delovanju. Standardizacija v vašem skladišču se bo povečala, vaši tovornjaki pa bodo potrebovali manj servisov in popravil.

Ustvarite varnostno kulturo

Učinkovita varnostna kultura deluje le, če se vsi zavedajo tveganj in sodelujejo pri preprečevanju nesreč. Ustrezno usposabljanje je zato bistveno, ne le za operaterje, ampak tudi za vodje in nadzornike ter drugo skladiščno osebje. Na ta način lahko celotna ekipa in organizacija pripomoreta k izboljšanju produktivnosti in zmanjšanju stroškov škode.

Izboljšajte zdravje, varnost in okolje

Izboljšano obnašanje pri vožnji ne bo le zmanjšalo nevarnosti nesreč v vašem skladišču, temveč tudi zmanjšalo ponavljajoče se poškodbe vaših zaposlenih in zmanjšalo njihovo raven stresa. To bo povzročilo manj stroškov dela in škode pri vašem delovanju ter manjšo porabo goriva in emisij.

Program usposabljanja operaterjev

Program usposabljanja je odvisen od števila udeležencev in vrste strojev. Nudimo usposabljanje v podjetju in na kraju samem ter pomagamo vašim operaterjem razumeti različne značilnosti njihovih tovornjakov.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.