0

Iskanje

Toyota viličarji

Toyota viličarji s svojo kakovostjo zagotavljajo varno in produktivno delovanje. Viličarji so izdelani v tovarnah v Evropi in na Japonskem, kjer so vgrajene visokokakovostne komponente. Ponujamo ugodne možnosti plačila in različne finančne možnosti.

Ročni paletni viličarji

Naša ekonomična rešitev za številne transportne naloge so ročni paletni viličarji. Zaradi odlične nosilnosti in enostavnega manevriranja v tesnih prostorih so idealni skladiščni pomočniki.

Nizkodvižni viličarji​

Naši nizkodvižni viličarji so prilagojeni zahtevam različnih namembnosti uporabe. Za razvažanje blaga v trgovinah ali ozkih skladiščih, ter za prevoz blaga na kratke, srednje in dolge razdalje.

Visokodvižni viličarji

Visokodvižni viličarji Toyota so idealni za občasno komisioniranje, posluževanje regalov, pretovarjanje in transport paletiziranega blaga. Z upravljanjem v različnih načinih primerni za kratke, srednje ali dolge transportne poti.

Komisionarni viličarji

Hitro in varno komisioniranje je bistveno za optimalno delo in produktivnost, zato so naši prilagodljivi komisionirni viličarji za visoke ravni regalov idealna izbira, če želite povečati učinkovitost in produktivnost v skladišču.

Regalni viličarji

Regalni viličarji Toyota v skladiščih po vsem svetu, strankam dokazujejo, da so izjemno zanesljivi in zmogljivi. Regalni viličarji Toyota imajo dve glavni prednosti: kompaktnost in precejšnjo višino dviga.

Ozkoregalni viličarji

Toyota ozko regalni viličarji so znani po optimalni zmogljivosti pretoka blaga in koriščenja prostora, kar predstavlja je prednosti v logistiki. Z njimi je zlaganje palet enostavno kot komisioniranje posameznih artiklov.

Čelni električni viličarji

Če Iščete viličarja, ki združuje zmogljivo zmogljivost z visoko stroškovno učinkovitostjo potem so naši čelni električni viličarji Toyota univerzalni stroji, ki se lahko uporabljajo v skoraj vsakem skladišču.

Čelni plin diesel viličarji

Močni motorji v Toyota plin/diesel viličarjih so trajni in že mnogokrat preizkušeni. Tudi pri nizkih obratih dosežejo visok navor. Idealni so za vsakodnevno delo v skladiščih ali proizvodnji. So izredno zmogljivi in prilagojeni visokim obremenitvam.

Vlečna vozila

Na prostem ali v prostoru ste s Toyota vlečnimi vozili pripravljeni na vsak logistični izziv. Z robustnostjo in odličnim vzmetenjem zagotavljajo optimalno vlečno silo na gladkih industrijskih tleh in na prostem.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.