0

Iskanje

Toyota Material Handling

Znamka Toyota sodi v najvišji kakovostni razred transportne tehnike, ki združuje visoko kvaliteto in zanesljivost delovanje ter edinstvene tehnične rešitve. Vsi Toyotini čelni viličarji imajo serijsko vgrajen patentiran sistem SAS (Sistem aktivne stabilnosti), ki omogoča z vgrajeno elektroniko stabilnost viličarja in tovora.

Načrtovanje kakovosti. Nenehno.

Smo evropsko podjetje in imamo tovarne na Švedskem (Mjölby), Franciji (Ancenis) in Italiji (Bologna), kjer je proizvedenih več kot 95 % viličarjev, ki jih prodamo v Evropi. Na ta način lahko ponudimo široko paleto skladiščne opreme in viličarjev, ki jih proizvajajo po standardih kakovosti Toyotin Production System (TPS).

Strast do ljudi

Naše stranke so naša prioriteta številka ena. Če ostanemo v tesnem stiku z vami, lahko razumemo vaše potrebe in zagotovimo rešitev, tehnologijo, energijo, storitve in finančno prilagodljivost, ki ustreza vašemu delovanju. To lahko storimo z delom v skladu s TPS in TSC (Toyota Service Concept) in z nenehnim izboljševanjem.

Vedno blizu Vas

Aktivni smo po vsej Evropi v naših tovarnah, centralah in lokalnih prodajnih in marketinških podjetjih, kjer ponujamo tudi storitve in rešitve. Podpira nas velika posredna mreža več sto zaposlenih pri naših neodvisnih distributerjih in trgovcih v nekaterih državah, da zagotovimo, da lahko vsaki stranki zagotovimo tisto, kar potrebuje.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.