0

Iskanje

Manjša podjetja

Naši viličarji in rešitve se uporabljajo v skoraj vseh sektorjih in okolju. Ponosni smo, da na nas računajo manjša podjetja. Zagotavljamo vam lahko zelo zanesljive stroje, vedno smo na voljo, da vas podpremo, in vedno bomo lokalni, tako da nas lahko najdete, kadar koli nas potrebujete.

Tu smo za vas, kadarkoli nas potrebujete

Ponosni smo, da podpiramo manjša podjetja pri doseganju njihovih ciljev. Glede na vaše želje se lahko ukvarjamo z vami neposredno.

Najemite viličar, ko ga potrebujete

Iz naše ponudbe izberite, katere viličarje potrebujete od 1 dneva do 7 let. Na ta način vam lahko pomagamo, ko imate sezonski vrhunec, potrebujete dodaten stroj ali preprosto imate dolgoročno pogodbo glede na vaše želje.

Kupite certificiran rabljen Toyotin viličar

Izberite iz naše ponudbe odobrenih rabljenih viličarjev, če potrebujete stroškovno učinkovito rešitev ali viličar takoj. Vse naše rabljene viličarje izdelujemo po Toyotinem proizvodnem sistemu, vzdržujejo pa jih naši lastni tehniki s samo originalnimi Toyotinimi deli

Zaupajte klasičnemu in ikoničnemu ročnemu paletnemu vozičku

BT Lifter je naš standardni ročni paletni viličar, idealen za vsakodnevno uporabo v zaprtih prostorih. Z lahkoto jih uporabite za nakladanje, razkladanje in komisioniranje. Zdržali vam bodo celo življenje in naredili ravnanje z materialom varno in učinkovito.

Zanesljivi in ​​visoko zmogljivi ​​​​viličarji s protiutežmi

Kot nalašč za vse vaše notranje in zunanje operacije vam ponujamo električne viličarje in viličarje na motor, ki poskrbijo za vaše lahke in težke aplikacije. Z našim edinstvenim sistemom aktivne stabilnosti SAS vam zagotavljamo varnost in udobje.

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.