0

Iskanje

Čelni električni viličarji

Če Iščete viličar, ki združuje zmogljivost z visoko stroškovno učinkovitostjo potem so čelni električni viličarji Toyota univerzalni stroji, ki se lahko uporabljajo v skoraj vsakem skladišču.

Zakaj izbrati električni viličar?

Viličar s protiutežjo je idealen za uporabo pri prevažanju težjih tovorov. Viličar uravnoteži težo tovora na vilicah z utežjo v zadnjem delu viličarja, kar poveča stabilnost in varnost voznika. Naša ponudba električnih čelnih viličarjev je na voljo z različnimi kapacitetami baterij in nosilnostjo do 8 t. Ker so viličarji na baterije, so primerni tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

24-V električni čelni viličarji

48-V električni čelni viličarji

80-V električni čelni viličarji

Visoka tonaža 80-V

Pomembno je, kaj je notri

Vprašanja, ki si jih morate zastaviti pred nakupom

Kako veste, kateri viličar bo ustrezal vašemu delu in vzdržal dolgotrajno uporabo? In če kupujete v okviru proračuna, kako lahko dosežete najboljšo možno vrednost za denar? Naš svetovalec vam bo pomagal pri nakupu. Opredelil bo najpomembnejša vprašanja in dejavnike, ki jih je treba upoštevati.

Koliko lahko viličar dejansko dvigne?

Ko kupujete čelni viličar, morate biti prepričani, da lahko viličar prenese vaš tovor. Nazivna dvižna zmogljivost viličarja pomeni, kakšno težo lahko dvigne v popolnih pogojih. Znotraj vsakodnevnih operacij se lahko oblika in teža vašega tovora razlikujeta, kar vpliva na dejansko dvižno zmogljivost. Da bi zagotovili, da boste kupili pravi viličar za svoje delovanje pokličite naše svetovalce, ki vam bomo odgovorili na ta vprašanja:

Stabilnost viličarja

Toyota SAS (sistem aktivne stabilnosti) je serijsko vgrajena v celotno družino Toyota Traigo. SAS aktivno prispeva k varnosti na delovnem mestu, tako da ščiti vaše upravljavce, vaše blago in viličarje ter hkrati znižuje operativne stroške.

Na voljo so Vam naslednji

Čelni električni viličarji

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.