0

Iskanje

Smo strokovnjaki v vaši panogi

Naši viličarji in rešitve se uporabljajo v skoraj vseh sektorjih in okolju. Prizadevamo si razumeti vaše individualne potrebe, da bi vedno zagotovili kakovost, zanesljivost in individualno rešitev, ki bo ustrezala vašim natančnim zahtevam.

Protikorozivno za ribištvo

Ponujamo viličarje z visoko zaščito sestavnih delov, ki so odporni proti koroziji in lahko prenesejo vaša težka okolja. Ti modeli, kot je Traigo 48, so idealni za korozivna, mokra in slana okolja.

Proizvodnja hrane

Za panoge, v katerih je higiena prednostna naloga, kot je živilska industrija, ponujamo viličarje INOX, ki jih je mogoče enostavno očistiti. Poleg tega naši avtomatizirani viličarji poskrbijo, da je v proces hrane vključenih manj zaposlenih, kar vam pomaga doseči še višji higienski standard.

Industrija pijač

Za transport več palet in težkih tovorov nudimo modele z dolgim ​​časom delovanja, zaradi česar so primerni za rokovanje s pijačami. Ti viličarji, kot je Traigo 80, se lahko uporabljajo za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. .

Tiskanje in pakiranje

Naši modeli Highlifter, opremljeni s uporabno delovno mizo, lahko prenesejo lahke obremenitve. Poleg tega so naši kompaktni paletni vozički, kot sta LWE130 in HWE100, zaradi svoje okretnosti primerni tudi za tiskanje.

Letališča

Naša široka ponudba podpira vsakodnevno nemoteno, hitro in prilagodljivo ravnanje s prtljago, tovorom, zalogami ali ljudmi. Z okretnimi modeli, kot so TWE, težki traktorji iz serije Simai in našimi viličarji Traigo in Tonero s protiutežjo, nudimo neprekinjen pretok blaga na letališču. Naše sestrsko podjetje Vanderlande ponuja avtomatizacijo logističnih procesov z dodano vrednostjo za nemoten tranzit potnikov in prtljage.

Eksplozijsko zaščiteni viličarji

V sodelovanju z našim partnerjem Pyroban nudimo široko paleto protieksplozijsko zaščitenih viličarjev. To naredimo tako, da odstranimo vir vžiga, hkrati pa ohranimo prvotno ergonomijo in zmogljivost vašega viličarja.

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.