0

Iskanje

Regalni viličarji

Regalni viličarji Toyota v skladiščih po vsem svetu, strankam dokazujejo, da so izjemno zanesljivi in zmogljivi. Imajo dve glavni prednosti: kompaktnost in precejšnjo višino dviga.

Preprosto učinkoviti
viličarji

Regalni viličarji Toyota

Viličarji BT Reflex B-serija so enostavni viličarji, ki so preprosto učinkoviti. Viličarji so enostavni za uporabo in primerni za uporabnike, ki imajo veliko različnih opravil med delovnim časom. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Visoko zmogljivi regalni
viličarji – NOVA GENERACIJA

Regalni viličarji Toyota

Viličarji BT Reflex R-serija so primerni za dvigovanje težkih tovorov na visoke višine, zahvaljujoč odlični stabilnosti in nadzoru dviga za hitro in gladko dvigovanje in spuščanje. Odprt prostor za viličarista, prozorna streha in zasnova teleskopa omogočajo izjemno produktivnost pri delu na višini ter nudijo odlično vidljivost pri manipulacijah. Udobje voznika dodatno izboljša še nastavljivost tal, sedeža in upravljalne konzole. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Regalni viličarji z nagibom kabine - NOVA GENERACIJA

Regalni viličarji Toyota

Viličarji BT Reflex E-serija so oblikovani podobno kot viličarji R-serije. Unikatna nagibna kabina, prozorna streha in zasnova teleskopa nudijo odlično preglednost nad tovorom. Nagib kabine hkrati zmanjšuje obremenitve na voznika pri ponavljajočih se manipulacijah na višjih višinah. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Viličarji za ozke prostore – NOVA GENERACIJA

Regalni viličarji Toyota

Viličarji BT Reflex N-serija so zaradi ožje šasije primerni za delo v ozkih prostorih oz.delovnih hodnikih kot je zlaganje blokov ali za vožjo v regalih (drive in rack). Ti viličarji nudijo izjemno udobje za voznika, zahvaljujoč krmiljenju v smeri 360°, nastavljivemu sedežu in upravljalni konzoli. Elektronski nadzor vilic zagotavlja natančne in gladke manipulacije. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Viličarji za zunanjo in notranjo uporabo – NOVA GENERACIJA

Regalni viličarji Toyota

Viličarji BT Reflex O-serija so primerni za zunanjo in notranjo uporabo, zahvaljujoč vzdržljivim superelastik kolesom pod podpornimi vilicami in višji oddaljenosti šasije od tal. Za udobje voznika so na voljo različne možnosti zaščite pred vremenskimi vplivi. 360° krmiljenje in nadzor dviga vilic omogočata gladko in varno rokovanje s tovorom in izboljšata produktivnost. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.