0

Iskanje

Povežite svoje viličarje za nadzor in prilagodljivost

Če se želite soočiti z današnjo zahtevno logistiko, morate biti učinkoviti in prilagodljivi spreminjajočim se okoliščinam, da boste podprli svoje poslovanje in ohranili konkurenčnost. Toyotino orodje za upravljanje voznega parka I_Site uporablja spletne podatke iz vaših Toyotinih pametnih viličarjev za merjenje, analizo in povečanje učinkovitosti vsakega povezanega stroja. S prevzemom nadzora nad celotnim voznim parkom viličarjev boste lahko okrepili svojo dolgoročno poslovno donosnost.

I_Site se začne s pametnimi viličarji

Toyota je bila prvo podjetje v panogi, ki je integrirala telematsko tehnologijo kot standardno opremo na električnih skladiščnih viličarjih že leta 2018. Danes ima več kot 150.000 povezanih vozil.

S pametnimi viličarji se lahko preprosto povežete z I_Site. Dobili boste dostop do pravih informacij, da boste zagotovili popoln nadzor nad svojim delovanjem in vam omogočili celo ukrepanje na daljavo, če je potrebno. Ne glede na to, ali ste stranka z enim viličarjem ali imate veliko floto viličarjev na več lokacijah po vsem svetu.

ZDRAVJE IN VARNOST
Ustvarite
varnejše delovno
mesto

Pazite na voznike in viličarje s pomočjo upravljanja voznega parka. Z upravljanjem vplivov, dostopom voznika in pregledi pred obratovanjem boste prispevali k varnejšemu delovnemu okolju.

PRODUKTIVNOST
Dosezite
drugo raven
produktivnosti

Od uporabe strojev do pozicioniranja viličarja, I_Site uporablja povezljivost, da vam pomaga izboljšati splošno produktivnost skladišča v vsakem operativnem procesu.

NADZOR STROŠKOV
Nadzirajte stroške in podaljšajte življenjsko dobo voznega parka

Merite in spremljajte, da se izognete neželenim finančnim presenečenjem – I_Site prispeva k popolnemu nadzoru stroškov in dolgoročni dobičkonosnosti.

OKOLJE
Prispevajte k
okolju prijaznemu
delovanju

I_Site vam bo pomagal uporabljati vaše pametne povezane viličarje na najbolj trajnosten način. Z daljšo življenjsko dobo izdelka in posledično nižjimi emisijami CO2.

Združite I_Site z igrifikacijo

Izzovite svoje voznike v razburljivem tekmovanju za varnejše delovno okolje v vašem skladišču! Team Challenge s spletnega mesta I_Site izboljša obnašanje voznika in poveča splošno varnost, hkrati pa pritegne vaše osebje in krepi timski duh.

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.