0

Iskanje

Transport in distribucija

Naši viličarji in rešitve se uporabljajo v skoraj vseh sektorjih in okolju. Transport in distribucija podpirata vsako podjetje, kar pomeni, da sta zanesljivost in učinkovitost prednostni nalogi. Naše poslanstvo je podpreti vas z zagotavljanjem viličarjev, ki vam pomagajo pri bolj produktivnem in varnem delu.

Zanesljivi in ​​zmogljivi viličarji

Popoln za vse vaše notranje in zunanje operacije, ponujamo celoten nabor viličarjev, ki zanesljivo delujejo v vseh aplikacijah. Z našim edinstvenim sistemom aktivne stabilnosti SAS zagotavljamo vašo varnost in produktivnost.

Kompakten, učinkovit in enostaven za uporabo

BT Levio LWE130 je lahek in robusten paletni viličar za kratke do srednje razdalje. Ta viličar z nizkim vzdrževanjem je idealen za uporabo v zaprtih prostorih, vključno z dostavnimi vozili na vozilu.

Tihe dostave

Serija paletnih viličarjev BT Silent je bila zasnovana tako, da učinkovito deluje pri ravni hrupa pod 60 dBA ali glasnosti pogovora dveh oseb, zaradi česar je idealna za prevozna podjetja.

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.