0

Iskanje

Maloprodaja in skladišče

Naši viličarji in rešitve se uporabljajo v skoraj vseh sektorjih in okolju. Maloprodajna in skladiščna okolja sta sektorja, kjer sta hitrost in učinkovitost bistveni. Naše poslanstvo je podpreti vas pri zmanjševanju števila transportnih premikov in maksimiranju hitrosti od prevzema blaga vse do končne točke dostave.

Viličarji z dosegom, zasnovani za zmogljivost na višini

Serija BT Reflex vam zagotavlja najboljše zmogljivosti na trgu s hitrim in gladkim dvigovanjem bremena do 13 metrov. Inovativna zasnova teleskopa in prozorna streha nudita odlično vidljivost in produktivnost na višini. Preostala zmogljivost je tudi vodilna v razredu, kar pomeni največjo prilagodljivost pri vašem delovanju.

Najboljši v svojem razredu komisionarji, ročni in polavtomatski

Paleta komisionarjev BT Optio je zasnovana za produktivno komisioniranje na vseh višinah: od prvega nivoja do višjih nivojev do 12 metrov. Zasnovan za enostavno stopanje in izstop ter veliko udobje voznika, tudi na ozkih območjih. Komisionarji nizke ravni so lahko na voljo tudi z daljinskim upravljanjem za največjo učinkovitost.

Upravljanje voznega parka I_Site za prevzem nadzora nad vašimi operacijami

Vaš izziv je zagotoviti, da vaše operacije potekajo nemoteno in da imate oči povsod; Predstavljajte si, da morajo vaši operaterji pred zagonom viličarja opraviti pregled pred obratovanjem ali da ste lahko obveščeni takoj, ko se kaj zgodi. Odkrijte številne prednosti naše nagrajene rešitve I_Site.

Celoten paket storitev za maksimalni čas delovanja

Zmanjšajte čas izpada, tveganja in stroške, hkrati pa povečajte varnost, da se lahko osredotočite na svoje podjetje. Ker je zadovoljstvo strank naša prioriteta številka ena, lahko vašo storitev prilagodimo tako, da bo natančno izpolnila vaša pričakovanja, in smo vam na voljo, ko nas potrebujete.

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.