0

Iskanje

Visokodvižni viličarji

Visokodvižni viličarji Toyota so idealni za občasno komisioniranje, posluževanje regalov, pretovarjanje in transport paletiziranega blaga. Z upravljanjem v različnih načinih primerni za kratke, srednje ali dolge transportne poti.

Kompaktni in okretni
visokodvižni viličarji

Viličarji BT Staxio W-serija so vsestranska serija viličarjev z varnim, vzdržljivim in kompaktnim dizajnom in so primerni za vse vrste lahkih do težkih manipulacij. Visokodvižni viličarji nudijo večjo učinkovitost in zmogljivost med horizontalnim transportom, komisioniranjem in manipulacijo s tovorom na višjih višinah dviga. V tej seriji so tudi viličarji, ki so primerni za vožnjo po neravnih površinah, za manipulacijo s paletami z zaprte strani in za dvojno pobiranje palet. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in

Visoko zmogljivi na velike
daljše razdalje

Viličarji BT Staxio P-serija so visoko produktivni zahvaljujoč stojiščni platformi za vožnjo na daljših relacijah. Viličarji so vodilni v svojem razredu glede višine dviga in nosilnosti na najvišji višini dviga, hkrati pa so dovolj kompaktni za manipulacijo v ozkih prostorih. V tej seriji so tudi viličarji, ki so primerni za vožnjo po neravnih površinah, za manipulacijo s paletami z zaprte strani in za dvojno pobiranje palet. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in

Fleksibilni visokodvižni viličarji

Viličarji BT Staxio XR (D) združujejo kompaktnost visokodvižnega viličarja s fleksibilnostjo regalnega viličarja. Opremljeni so z izvlečnim teleskopom in z možnostjo rokovanja z različnimi vrstami palet, zato so zasnovani tako, da lahko delajo v ožjih prostorih in povečajo učinkovitost. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Visoko intenzivna manipulacija

Viličarji BT Staxio S- serije z Li-ion baterijo so zasnovani za visoko intenzivno manipulacijo ter za manipulacijo z dvema EUR paletama. Viličarji imajo stojišče ter zaščitno streho za večjo varnost. Zagotavljajo odlično udobje za voznika pri vožnji v obe smeri. Idealni so za odlaganje tovora do višine 5,4 m v zelo ozkih hodnikih. Imajo kompaktno ohišje, Li-ion baterijo in nizko porabo energije.

Na voljo so Vam naslednji

Visokodvižni viličarji

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.