0

Iskanje

Visokodvižni viličarji

Visokodvižni viličarji Toyota so idealni za občasno komisioniranje, posluževanje regalov, pretovarjanje in transport paletiziranega blaga. Z upravljanjem v različnih načinih primerni za kratke, srednje ali dolge transportne poti.

Kompaktni in okretni

Ta serija BT Staxio W, zasnovana za lahke in težke operacije zlaganja, je vsestranska serija z varno, vzdržljivo in kompaktno zasnovo. Visokodvižni viličarji SWE nudijo večjo učinkovitost in zmogljivost med horizontalnim transportom, komisioniranjem naročil in dvigovanjem na visoke regale. Ta serija ponuja tudi modele za dodatno podporo (za neravne površine, ravnanje z zaprtimi paletami in za manipulacijo z dvojnim obremenitvijo). Opremljen s telematsko strojno opremo, zaradi česar je pamete in ga je mogoče povezati. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Visoko zmogljivi na velike razdalje

BT Staxio P-serija je zelo produktivna zahvaljujoč platformi za potovanja na dolge razdalje. Ta vsestranska serija lahko doseže najvišje višine dviga in preostale zmogljivosti v svojem razredu, vendar je tudi dovolj kompaktna za omejene prostore. Ta serija ponuja tudi viličarje za dodatno podporo (za neravne površine, ravnanje z zaprtimi paletami in rokovanje z dvojno obremenitvijo). Opremljen s telematsko strojno opremo, zaradi česar je pameten in ga je mogoče povezati. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Fleksibilni zlagalniki

Serija BT Staxio XR(D) je vsestranska serija, ki združuje kompaktnost viličarja s prilagodljivostjo viličarja. Opremljeni so z izvlečnimi drogovi in ​​možnostjo ravnanja z različnimi vrstami palet, zato so zasnovani tako, da prihranijo prostor in povečajo učinkovitost. Ker je opremljen s telematsko strojno opremo, je pameten viličar, ki ga je mogoče povezati. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Visoko intenzivno zlaganje

Modeli BT Staxio S & R-serije, ki so zasnovani za visoko intenzivno zlaganje, imajo ščitnik za glavo za večjo varnost. Ti viskodvižni viličarji zagotavljajo odlično udobje voznika v obe smeri zahvaljujoč prečnemu voznemu položaju. Ta serija ponuja tudi viličarje za dodatno podporo (za neravne površine, ravnanje z zaprtimi paletami in rokovanje z dvojno obremenitvijo).

Na voljo so Vam naslednji

Visokodvižni viličarji

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.