0

Iskanje

Avtomatizacija logistike

Avtomatizacija v logistiki je v razcvetu zaradi več razlogov, kot so pomanjkanje voznikov, zmanjšanje operativnih stroškov in povečanje učinkovitosti. Vendar pa avtomatizirane rešitve morda niso odgovor za vsak logistični tok. Vse je odvisno od odpravljanja nepotrebnih procesov in dodajanja vrednosti tam, kjer je to najbolj smiselno. Toyota vam lahko pomaga stopiti na pot avtomatizacije korak za korakom, kjer se človek in AGV lahko dopolnjujeta.

Avtomatizacija korak za korakom

Modularno razmišljanje

Avtomatizacija vaših procesov ravnanja z materialom se lahko zdi zapletena, vendar je pogosto pretok materiala po vašem spletnem mestu povsem logičen, ne glede na to, ali gre za skladišče ali proizvodno mesto. Z našim sistematičnim pristopom zlahka najdemo skupne funkcije, ki jih je mogoče identificirati kot nastavljive module za ponavljajočo se uporabo. To je Toyotin način  dela: ločevanje ponavljajočih se tokov od edinstvenih znotraj procesa.

Vitko razmišljanje

Avtomatizirana vodena vozila (AGV) so idealna za uporabo za vaše ponavljajoče se tokove. Skupaj bomo identificirali tokove, kjer bo avtomatizacija dodala največjo vrednost in korak za korakom prevzeli vašo pot avtomatizacije . Ko ugotovimo, katere tokove je treba avtomatizirati,  nam bo vitko razmišljanje pomagalo odpraviti odpadke in standardizirati procese, da bo avtomatizacija bolj gladka.

Kje bi radi začeli svojo pot?
V prostoru za odlaganje se palete prevažajo iz vhodnega območja, običajno talnih odbojnikov, v skladiščni prostor, ki je pogosto talni odbojnik ali regal.
V proizvodnih lokacijah ali skladiščih je vedno potrebna dopolnitev materiala, kot so palete, z deli, ki se odpeljejo na proizvodne linije ali komisionirne površine, ki se obnavljajo.
Kjer se premikajo palete, so pogosto preprosti prevozi z ene določene postaje na drugo določeno postajo. V distribucijskih centrih, kjer se palete neposredno prevažajo od vhoda do odhoda, se to imenuje cross-docking.
V skladišču ali proizvodnega obrata, obstaja vedno veliko praznih palet kot blago, ha sem bila uporabljena ali nabranih . E so mpty palete tudi potrebno, da mesto nabral predmete ali končnih izdelkov iz proizvodnje na.
Palete z gotovih proizvodov so pobrali v začasno hrambo ali v ovoj s blizu proizvodnje ali nabiranje območje s , in odložil na izhodnih območja , običajno na talne odbojnike ali globokih nizov , ki čaka, da se naloži na tovornjake .

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.