0

Iskanje

Nizkodvižni viličarji

Naši nizkodvižni viličarji so prilagojeni zahtevam različnih namembnosti uporabe. Za razvažanje blaga v trgovinah ali ozkih skladiščih, ter za prevoz blaga na kratke, srednje in dolge razdalje.

Nizkodvižni viličarji
na litij-ionski pogon

BT Levio LWI160 je modularni pristop Toyote, ki temelji na litij-ionskih baterijah. Celotna zasnova je bila optimizirana zaradi odstranitve tradicionalnega akumulatorskega rezervoarja, ki omogoča optimalno prileganje vseh komponent. Rezultat tega je zelo kompakten stroj, neverjetno lahek in energetsko učinkovitejši. Ne glede na to, ali je v zaprtih prostorih, zadaj v trgovinah ali v viličarjih, je LWI160 enostaven in varen za upravljanje. Ta nizkodvižni viličar je opremljen s telematsko strojno opremo, zaradi česar je pameten in ga je mogoče povezati s portalom I_Site, ki ga je mogoče uporabljati preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni viličarji
na elektro pogon

Serija BT Levio W je primerna za vse vrste lahkih aplikacij, kot so horizontalni transport, nakladanje/razkladanje in komisioniranje. So enostavni za uporabo z ergonomsko roko krmila s konicami prstov in funkcijo Click-2-Creep za manevriranje v ozkih prostorih. Z BT Powerdrive sta zagotovljena odlična zmogljivost in učinkovitost nizkodvižnega viličarja. Opremljen je s telematsko strojno opremo, zaradi česar je pameten in ga je mogoče povezati s portalom I_Site, ki ga je mogoče uporabljati preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni viličarji
s podestom

BT Levio P-serija je kot nalašč za daljše razdalje in zahtevnejše aplikacije za ravnanje z materialom. Združujejo visoko nosilnost z vrhunsko kompaktnostjo v razredu, optimalno stabilnostjo in večjo varnostjo voznika in tovora. Zahvaljujoč majhnemu radiju obračanja za večjo manevriranje in visoko hitrost so ti nizkodvižni viličarji izjemno produktivni. Zložljiva platforma, zložljiva vrata z enim dotikom in nastavljiva krmilna roka omogočajo enostavno vožnjo tega stroja. Opremljen je s telematsko strojno opremo, zaradi česar je pameten in ga je mogoče povezati s portalom I_Site, ki ga je mogoče uporabljati preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni viličarji s stojno
platformo in zaščito za voznika

Idealen za operacije na dolge razdalje, samostojna serija BT Levio S nudi popolno zaščito za voznika, za varno in udobno upravljanje. Zahvaljujoč večsmernemu delovanju viličarja lahko voznikov položaj vedno ostane za odlično voznikovo udobje. Kompaktne dimenzije zagotavljajo odlično vodljivost.

Nizkodvižni viličarji z
bočnim sedežem

Kot nalašč za ravnanje z več tovori v skladiščih na dolge razdalje je serija BT Levio R zasnovana tako, da zagotavlja varnost voznika. Zasnova s ​​sedežem v kabini z nastavljivim sedežem, volanom in stopalkami nudi tudi odlično udobje voznika. Ti nizkodvižni viličarji z voznikovim sedežem lahko dosežejo hitrosti do 20 km/h za hiter in učinkovit prevoz tovora. Opremljen je s telematsko strojno opremo, zaradi česar je pameten in ga je mogoče povezati s portalom I_Site, ki ga je mogoče uporabljati preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje njegove dejavnosti in izboljšanje njegove produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.