0

Iskanje

Nizkodvižni viličarji

Naši nizkodvižni viličarji so prilagojeni zahtevam različnih namembnosti uporabe. Za razvažanje blaga v trgovinah ali ozkih skladiščih, ter za prevoz blaga na kratke, srednje in dolge razdalje.

Nizkodvižni viličarji
z Li-ion baterijo

BT Lewio LWI160 je električni nizkodvižni viličar z Li-ion baterijo. Celotna zasnova viličarja je bila optimizirana zaradi zamenjave klasične kislinske baterije z Li-ion baterijo, ki omogoča optimalno prilagoditev vseh komponent. Rezultat tega je lahek, kompakten in energetsko učinkovit viličar. Ne glede na to ali se uporablja v ozkih prostorih, v trgovini ali na kamionih, je vedno enostaven in varen za uporabo. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni električni
viličarji

Viličarji BT Levio W-serija so primerni za vse vrste lahkih manipulacij, kot so horizontalni transport, nakladanje/razkladanje in komisioniranje. So enostavni za uporabo zaradi ergonomske krmilne ročice z upravljalnimi komandami in funkcijo Click-2-Creep, ki omogoča manipulacijo s tovorom v ozkih prostorih. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni električni viličarji s stojiščno platformo

Viličarji BT Levio P-serija so idealni za uporabo na daljše razdalje in za zahtevnejše manipulacije s tovorom. Viličarji združujejo visoko nosilnost z vrhunsko kompaktnostjo, optimalno stabilnostjo in večjo varnostjo za voznika in tovor. Zaradi majhnega radija obračanja za lažjo manipulacijo in visoke hitrosti vožnje so viličarji izjemno produktivni. Zložljiva stojiščna platforma in zaščitne ročice ter nastavljiva krmilna ročica zagotavljajo enostavno vožnjo. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni električni viličarji s stojiščem za voznika - NOVA GENERACIJA

Novi viličarji BT Levio S-serija s stojiščem za voznika in Li-ion baterijo so zasnovani za učinkovito manipulacijo s tovorom na dolgih razdaljah. Dvižna zmogljivost do 2000 kg in hitrost vožnje do 12,5 km/h omogočata učinkovito in enostavno vožnjo, še posebej v ožjih prostorih. Zaprt prostor za voznika nudi varno in udobno delo med dolgimi izmenami ter odlično vidljivost. Viličarji so energetsko učinkoviti ter omogočajo prihranek stroškov in energije pri večini manipulacij.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.