0

Iskanje

Nizkodvižni viličarji

Naši nizkodvižni viličarji so prilagojeni zahtevam različnih namembnosti uporabe. Za razvažanje blaga v trgovinah ali ozkih skladiščih, ter za prevoz blaga na kratke, srednje in dolge razdalje.

Nizkodvižni viličarji
z Li-ion baterijo

BT Lewio LWI160 je električni nizkodvižni viličar z Li-ion baterijo. Celotna zasnova viličarja je bila optimizirana zaradi zamenjave klasične kislinske baterije z Li-ion baterijo, ki omogoča optimalno prilagoditev vseh komponent. Rezultat tega je lahek, kompakten in energetsko učinkovit viličar. Ne glede na to ali se uporablja v ozkih prostorih, v trgovini ali na kamionih, je vedno enostaven in varen za uporabo. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni električni
viličarji

Viličarji BT Levio W-serija so primerni za vse vrste lahkih manipulacij, kot so horizontalni transport, nakladanje/razkladanje in komisioniranje. So enostavni za uporabo zaradi ergonomske krmilne ročice z upravljalnimi komandami in funkcijo Click-2-Creep, ki omogoča manipulacijo s tovorom v ozkih prostorih. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni električni viličarji s stojiščno platformo

Viličarji BT Levio P-serija so idealni za uporabo na daljše razdalje in za zahtevnejše manipulacije s tovorom. Viličarji združujejo visoko nosilnost z vrhunsko kompaktnostjo, optimalno stabilnostjo in večjo varnostjo za voznika in tovor. Zaradi majhnega radija obračanja za lažjo manipulacijo in visoke hitrosti vožnje so viličarji izjemno produktivni. Zložljiva stojiščna platforma in zaščitne ročice ter nastavljiva krmilna ročica zagotavljajo enostavno vožnjo. Viličar je opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Nizkodvižni električni viličarji s stojiščem za voznika

Viličarji BT Levio S-serija so idealeni za manipulacijo s tovorom na daljše razdalje in nudijo popolno zaščito za voznika za varno in udobno upravljanje. Zahvaljujoč večsmernemu načinu vožnje je voznikov položaj vedno udoben. Kompaktna šasija zagotavlja odlično manipulacijo s tovorom.

Nizkodvižni električni viličarji s sedežem za voznika

Viličarji BT Levio R-serije so zasnovani tako, da zagotavljajo varnost voznika pri manipulaciji s tovorom na dolge razdalje. Zasnova kabine s sedežem, skrmilni volan in pedlala nudijo tudi izjemno udobnovt voznika. Ti viličarji dosežejo hitrost vožnje do 20 km/h, kar omogoča hiter in učunkovit prevoz tovora. Opcijsko je viličar lahko opremljen s telematik programsko opremo (hardware) in ga je mogoče povezati s Toyotinim nadzornim sistemom I-site, ki se lahko uporablja preko spleta ali mobilne aplikacije. To vam omogoča enostavno spremljanje delovanja viličarja in možnost izboljšanja njegova produktivnosti, varnosti in učinkovitosti.

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.