0

Iskanje

Čelni plinski ali dizel viličarji

Močni motorji v Toyotinih plinskih ali dizel viličarjih so trajni in že mnogokrat preizkušeni. Tudi pri nizkih obratih dosežejo visok navor. So izredno zmogljivi in prilagojeni visokim obremenitvam.

Viličarji s hidrodinamičnim pogonom

Viličarji s protiutežjo Toyota Tonero do 3,5 tone nudijo stabilnost in produktivnost med lahkimi in težkimi zunanjimi aplikacijami. Nizka raven hrupa in tresljajev viličarja ter široka paleta kabin prispevajo k udobju voznika. Ti hitri in okretni modeli so na voljo z dizelskimi ali LPG motorji. Nudimo tudi viličarje IC z blazinami pnevmatik za ozke notranje dejavnosti.​​​​​​

Viličarji s hidrostatičnim pogonom

Vsi viličarji s protiutežjo Toyota Tonero do 3,5 t so na voljo s hidrostatičnim menjalnikom kot alternativo pretvorniku navora. Hidrostatični menjalnik (HST) izboljša manevriranje in omogoča hitre spremembe smeri, močno zaviranje in pospeševanje motorja. Medtem ko so menjalniki s pretvornikom navora idealni za daljše potovalne razdalje in nemoteno celotno vožnjo. Od 2t naprej modeli Tonero Stage V HST zdaj ponujajo vrhunsko udobje voznika s polno plavajočim voznikovim prostorom, ki zagotavlja nižje vibracije in raven hrupa.

Viličarji z visoko nosilnostjo

Zasnovani za intenzivne aplikacije, so visokotonažni čelni viličarji Toyota Tonero opremljeni z vzdržljivim podvozjem in zmogljivimi Toyotinimi motorji za maksimalno učinkovitost. Ti zanesljivi viličarji so opremljeni z LPG ali dizelskim motorjem in so enostavni za servisiranje.

Vprašanja, ki si jih morate zastaviti pred nakupom

Kako veste, kateri bo ustrezal delu, za katerega ga uporabljate, in vzdržal dolgotrajno uporabo? In če kupujete v okviru proračuna, kako lahko dosežete najboljšo možno vrednost za denar? Naš svetovalec vam bo pomagal kupiti enkrat in pravilno kupiti. Opredelil bo najpomembnejša vprašanja in dejavnike, ki jih je treba upoštevati.

Na voljo so Vam naslednji

Čelni plinski ali dizel viličarji

Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.