0

Iskanje

Hladilnice

Hladilnice so eno najtežjih delovnih okolij. Ne samo, da temperature pod ničlo vplivajo na kapaciteto baterije vaših viličarjev, elektroniko, mazanje in voznikovo sposobnost upravljanja z viličarjem, ampak morate razmišljati tudi o uporabi prostora. Ohlajeni (temperatura okolja do 0°C) ali zamrznjeni (pod 0°) postopki zahtevajo vitke, učinkovite rešitve, ki zmanjšujejo izgubo prostora, virov in časa, hkrati pa zagotavljajo zanesljivost v teh zahtevnih okoljih. Imamo dolgo zgodovino in izkušnje z delom pri nizkotemperaturnih operacijah, saj nudimo standardno celotno paleto vozil in rešitev za hlajenje ter namenske rešitve hladilnic.

Namenski hladilni viličarji za maksimalni čas delovanja

Celotna paleta viličarjev Toyote je bila zasnovana tako, da učinkovito deluje do 0°C brez sprememb. Za temperature do -30°C pa bo treba večino viličarjev prilagoditi. Posebne značilnosti lahko vključujejo nerjaveče jeklo, hladilno olje, protizdrsne ploščadi, ogrevane baterije itd. Toyota ponuja vrsto skladiščnih viličarjev, ki jih je mogoče v celoti izdelati za uporabo v hladilnici.

Rešitev vitke energije za največjo učinkovitost v hladilnici

Zaradi temperaturne razlike je priporočljivo, da viličarje čim dlje držite na hladnem, da preprečite kondenzacijo. Zahvaljujoč litij-ionski tehnologiji lahko viličarji delujejo dlje z 1 baterijo, z možnostjo polnjenja v hladnem okolju (z možnostjo grelnika akumulatorja) in odpravo vzdrževanja.

Shramba z visoko gostoto za maksimalno uporabo prostora

Toyota omogoča shranjevanje z zelo visoko gostoto brez ogrožanja pretočnosti. Končni rezultat je nizka cena na paleto, zahvaljujoč polavtomatskemu delovanju. Tovor se prevaža znotraj regala na radijsko vodenih shuttleh, ki se premikajo med režami z običajnimi viličarji.

Avtomatizacija ponavljajočih se nalog v ohlajenih prostorih

Delo v ohlajenem okolju je lahko naporno za delavce, kar vodi do pogostih odmorov in visokih stroškov dela. Z avtomatiziranimi viličarji (AGV), ki prevzamejo delo, se lahko operaterji namesto tega osredotočijo na druge naloge. Poenostavite življenje voznikom in optimizirajte potek dela v hladnem okolju.

Prodaja viličarjev in storitev

Vedno se lako zanesete da, ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam vedno ponujamo zgodbo o uspehu.

Najem viličarjev in storitev

Če je vaš interes usmerjen bolj koristi kot pa lastništvu, potem so naši modeli najema natančno to, kar potrebujete.

Analiza logističnih potreb

Združujemo kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore. Tu smo za Vas.
Back to Top
Viličar je bil dodan v vašo nakupovalno košarico.