5 načinov za izboljšanje zmogljivosti zlaganja pri zelo visokih dvigih

Ko govorimo o zelo visokih višinah dviga, mislimo na nivo višine vilic nad 8 metrov. Za manipulacijo s tovorom na teh višinah je najbolj primeren regalni viličar.
Regalni viličarji so zasnovani tako, da se prilegajo ozkim prehodom in dvigujejo zelo visoko. Toyotini regalni viličarji zagotavljajo vrhunske zmogljivosti v kombinaciji z odličnim udobjem za voznika. Lahko si predstavljate, da varno in gladko postavljanje palet na te višine ni enostavno in je v veliki meri odvisno od spretnosti upravljavca. Zato želimo deliti nekaj rešitev, ki lahko olajšajo to nalogo z našimi regalnimi viličarji tako, da ohranjamo visok nivo varnosti in produktivnosti skozi vso izmeno.

Imejte jasen pogled na tovor

Z jasnim, neoviranim pogledom skozi celoten postopek ravnanja s tovorom lahko vzdržujete najvišje varnostne standarde na vašem delovnem mestu.

Jasno viden tovor omogoča tudi povečanje hitrosti delovanja za večjo produktivnost. Jasen pogled na vse strani in na konicah vilic bo zmanjšal poškodbe tovora ali regala za nižje stroške. Toyotini regalni viličarji imajo pregleden teleskop in možnost transparentne strehe kabine za še boljši pogled navzgor.

Naj bo voznik osredotočen

Delo na višini v celotni izmeni je naporno. Da bi ohranili osredotočenost upravljavca, naši viličarji z edinstveno nagibno kabino ne le optimizirajo vidljivost tovora za hitrejše upravljanje, ampak tudi izboljšajo voznikov položaj. V kombinaciji s kabino in kontrolami, zasnovanimi z mislijo na voznika, lahko ti uživajo v udobnem voznem položaju, kar vodi do manj utrujenosti in obremenitve po dolgem delovnem dnevu ter več produktivnosti.

Dodajte funkcije za večjo natančnost

Boljši kot je pogled na konice vilic, hitreje je mogoče naložiti ali dvigniti tovor. Upravljanje s tovorom je hitrejše in zmanjša se tveganje za škodo na blagu ali paletah. Dodatna oprema na naših regalnih viličarjih lahko prispeva k še hitrejšemu upravljanju s tovorom:

Preizkusite zmogljivost dviganja

Dvigovanje tovora na visoke višine zahteva čas, na ta čas pa lahko vpliva nihanje teleskopa ali prehod med prostim dvigom in glavnim dvigom. Toyotini regalni viličarji so zasnovani z veliko stabilnostjo in zmogljivostjo z minimalnim nihanjem teleskopa. Gibanje je gladko in optimizirano glede na višino dviga in težo tovora. Poleg tega funkcija Transitional Lift Control (TLC) omogoča popolnoma gladek prehod med prostim in glavnim dvigom, kar zagotavlja boljšo ergonomijo za upravljavca z manj sunki in višjimi hitrostmi dviga ter varnejšim ravnanju s tovorom.

Skladiščne aplikacije z visokimi regali so območja, kjer kraljujejo Toyotini regalni viličarji. So ergonomski, hitri, stabilni in primerni za učinkovito opravljanje dela. Da bi bilo ravnanje s tovorom na visokih višinah še varnejše in hitrejše, so Toyotini regalni viličarji na voljo z različnimi funkcijami in možnostmi za podporo vašim operaterjem.